За добу поліцейські Київщини виявили 8 нетверезих водіїв

Photoeditorsdk Export 2020 01 06t174147.952

Упродовж минулої доби працівники поліції Київщини виявили на дорогах області вісім випадків керування автомобілями у стані сп’яніння. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області.

«У святкові дні… на дорогах Київщини поліцейські наряди особливу увагу приділяють виявленню водіїв у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Так, упродовж минулої доби працівники поліції виявили та задокументували 8 фактів керування водіями автотранспортом у стані сп’яніння, вилучено декілька транспортних засобів», – йдеться в повідомленні.

Правопорушники притягнуті до відповідальності за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали будуть направлені до суду.

Правоохоронці закликають водіїв за жодних обставин не сідати за кермо напідпитку. «В іншому разі ваш транспортний засіб перетворюється на знаряддя злочину, а ви стаєте потенційним зловмисником», – резюмують у поліції.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300