За добу в Приірпінні сталися дві пожежі

1

Протягом доби рятувальники ліквідували в Приірпінні дві пожежі. Про це повідомила пресслужба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області.

4 листопада об 11.04 до пункту зв’язку 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь надійшло повідомлення про пожежу в недіючій будівлі на вул. Миру. Туди виїхали рятувальники 36-ї ДПРЧ, а також 35-ї ДПРЧ м. Буча і 53-го Державного пожежно-рятувального посту смт Гостомель.

Вогонь охопив покрівлю та перекриття будівлі, була загроза його поширення на сусідній будинок. Бійці пожежно-рятувальних підрозділів цьому запобігли. Пожежу було локалізовано о 12.51. До гасіння залучалися 12 рятувальників і 4 одиниці техніки.

Причина займання встановлюється.

Ще одна пожежа сталася опівночі: між залізничними станціями Ірпінь і Біличі загорівся локомотив пасажирського поїзда Київ – Ковель. На місце події негайно вирушили шість рятувальників із 36-ї ДПРЧ.

15 вагонів, у яких перебували 146 пасажирів, резервним локомотивом відбуксирували на станцію Біличі. О 1.20 пожежу ліквідували.

Внаслідок надзвичайної ситуції постраждав чоловік 1992 року народження – його направили до лікарні з діагнозом «отруєння чадним газом». Вогнем було пошкоджено високовольтну камеру локомотива площею 6 кв. м, прилади управління на площі 1 кв. м і скло кабіни.

Фото ГУ ДСНС у Київській області

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300