За рік на Київщині сталося понад 12 тисяч ДТП, загинуло 320 людей

Photoeditorsdk Export 2019 12 27t214515.342

З початку року в Київській області сталося понад 12 тисяч дорожньо-транспортних пригод, у яких загинуло 320 людей і травмувалися 2342 особи. Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини.  

У повідомленні також зазначається, що минулої доби на дорогах області сталося шість аварій із травмуванням людей, одна ДТП закінчилася трагічно.  

На автошляху Київ – Суми в аварію потрапили три автівки: водій «Fiat» допустив зіткнення з вантажівкою МАН, яка рухалася в попутному напрямку, потім у «Fiat» в’їхав «Mercedes». Пасажирка «Fiat», 65-річна киянка, загинула на місці від отриманих травм. 

У селищі Козин зіткнулися автомобілі «Тata» й «Audi», водія останнього з травмами голови, забиттям грудної клітки та переломом ноги госпіталізували.

У місті Ржищеві та на Білоцерківщині в ДТП постраждали два водії моторолерів.

В аеропорту «Бориспіль» поблизу терміналу F водій мікроавтобуса збив п’ятирічного хлопчика, який на самокаті переїжджав проїжджу частину в невстановленому місці. Дитину госпіталізували до лікарні з черепно-мозковою травмою та забиттям грудини.

Наїзд на пішохода стався в с. Святопетрівське Києво-Святошинського району: водій «Peugeot» збив жінку, яка переходила дорогу по «зебрі». Потерпілу з переломом ноги доставили до лікарні.

За всіма фактами ДТП поліція відкрила кримінальні провадження.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300