Заслуженого ірпінського комунальника прооперують в Інституті серця. Колеги просять про фінансову підтримку

85a Cut Photo

Керівнику каналізаційної служби «Ірпіньводоканалу» Валентинові Савченку, який пережив інфаркт, проведуть операцію в столичному Інституті серця. Йдеться про заміну двох сердечних клапанів. Також чоловік потребує оперативного втручання у зв’язку з переломом тазової кістки, який стався внаслідок падіння під час серцевого нападу. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці «Ірпіньводоканалу». Працівники підприємства просять усіх небайдужих долучитися до збору коштів на лікування їхнього колеги.

«Зранку 8 жовтня Валентин Васильович йшов на робочий автобус, йому стало зле, втратив свідомість, упав посеред дороги, у шоковому стані підвівся і знову впав, пошкодивши при цьому собі тазостегнову кістку (таз розійшовся на дві половини). Небайдужі люди, що їхали автомобілем, зупинились і викликали швидку. Відразу відбулася госпіталізація в обласну лікарню. Наразі стан стабільний. Готують до госпіталізації в Інститут серця, де і будуть провидити заміну двох клапанів (аортального і мітрального) та збірку тазостегнової кістки. Родині Васильовича не впоратися без вашої фінансової підтримки, дуже просимо допомогти!» – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, загалом на лікування Валентина Савченка потрібно майже пів мільйона гривень. В КП «Ірпіньводоканал» чоловік пропрацював 30 років.

Кошти можна перерахувати на карту «Приватбанку» 5168 7451 1207 2894 (Савченко Валентин Васильович).

Тел. (093) 017-87-93 (дочка).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300