Завершення будівництва дитсадка в Ірпені навмисно блокувалося – ЗМІ

66431357 2485561865063654 942697509896060928 O

Завершення будівництва нового дитсадка на вул. Курортній в Ірпені навмисно блокувалося деякими обласними чиновниками, щоб зашкодити результату Володимира Карплюка на виборах. Про це пише 04597.com.ua. 

«Парадокс в тому, що садок давно мав бути відкритий. Але питання затягувалося з політичних мотивів. Річ у тому, що проект реалізовувався відповідно до співфінансування з міського бюджету Ірпеня та бюджету Київської області. Ірпінь все відфінасував і роботи давно виконані. Треба сказати, що й область проплатила більшість робіт. Садок довгий час стоїть готовим на понад 96%. Однак, невелика частина фінансування з області дуже довго затримувалась. А Ірпінь не мав права сам дофінансувати. За нашою інформацією, об’єкт навмисно блокувався. Таким чином намагалися стримати результат Володимира Карплюка. Відкриття садочку в Ірпені вчасно було б чималим досягненням для його команди і додало би ще більше балів по Ірпеню», – зазначає видання.

«Шкода, що від нечесної політичної боротьби часто страждає наше місто та його мешканці. В даному випадку півтори сотні дітей давно могли б відвідувати сучасний комунальний садок», – додається в статті.

«Ірпінь сподівається на свідомість і відповідальність нового керівництва Київської області. Маємо надію, що новий губернатор Михайло Бно-Айріян розбереться з тими горе-чиновниками, які понад рік блокували Ірпеню запуск садочка», – відзначила на своїй сторінці у фейсбуці в. о. міського голови Анастасія Попсуй.

Нагадаємо, вчора на сесії Ірпінської міської ради було ухвалене рішення «Про створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Знайко». Відкриття дитсадка планується цього року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300