Завідувач ірпінської «інфекційки» спростував фейк чорної піарниці Михайлини Скорик-Шкарівської

Photoeditorsdk Export 2020 04 09t192351.509

Інфекційне відділення Ірпінської міської лікарні, яке було реконструйоване за рекордні 20 днів із ініціативи голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка, буде відкрите сьогодні, і відразу ж після відкриття розпочнеться переїзд до нього та лікування хворих інфекційними хворобами. Ні на який додатковий ремонт відділення не закриватиметься. Так прокоментував заяву чорної піарниці Михайлини Скорик-Шкарівської про те, що «відділення закриють, аби доробляти», завідувач «інфекційки» Дмитро Кабановський. Про це пише «Правда Ірпеня».

«На жаль, сьогодні, в день відкриття інфекційного відділення, над реконструкцією якого працювали десятки самовідданих людей, ірпінська “активістка” Михайлина Скорик-Шкарівська вирішила скомпрометувати цей захід і очорнити старання наших місцевих громад. Зокрема, вона заявила, що “інфекційне відділення після відкриття закриють, щоб доробляти”. Офіційно заявляю, що це повідомлення Михайлини Скорик-Шкарівської є її черговим фейком. Адже сьогодні після відкриття реконструйованого відділення одразу розпочнеться переїзд до нього і розміщення перших хворих на інфекційні хвороби», — заявив Дмитро Кабановський.

Він зазначив, що наступного тижня очікується приїзд комісії департаменту охорони здоров’я Київської облдержадміністрації, «яка має погодити розміщення в новій “інфекційці” хворих на COVID-19».

«Прошу журналістів перевіряти інформацію з недобросовісних джерел, які використовують у своїй політичній боротьбі методи “чорного піару”. Також прошу місцевих демагогів та політиканів із повагою ставитися до професії лікаря, яка виявилася в наш скрутний час більш потрібною, ніж професія маніпуляторів та чорних піарників», — наголосив керівник інфекційного відділення.

Видання нагадує, що Михайлина Скорик-Шкарівська з метою отримання політичних дивідендів постійно запускає фейки про інфекційне відділення Ірпінської лікарні. Зокрема, вона повідомила, що там немає пандусу. Після цього користувачі соцмереж її висміяли, опублікувавши фото пандусу та звинувативши в розповсюдженні неправдивої інформації. Також Скорик-Шкарівська запустила фейк про те, що на вході в поліклініку Ірпеня вимірюють температуру ртутними термометрами. Після цього у мережі опублікували фото, на якому видно, що температуру відвідувачам поліклініки міряють сучасним електронним безконтактним термометром.

Відомо, що Михайлина Скорик-Шкарівська очолює Київську обласну організацію політичної партії «Голос» та виконує чорнопіарні замовлення ексрегіоналів та дерибанників Лісової Бучі.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

Сьогодні, 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

Сьогодні, 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300