Завтра громадський транспорт у Приірпінні може зупинитися

Marshrutka 420 Kyjiv 72580

Через запровадження посиленого карантину на Київщині ситуація з маршрутним транспортом стала дуже напруженою. Імовірно уже відзавтра його рух у Приірпінні може зупинитися. Про це інформагентству ITV повідомив менеджер-управитель на автомобільному транспорті ТОВ «Ірпінське АТП 13250» Олег Сотніков.

«По-перше, возити пасажирів у кількості 50% від посадочних місць – це дуже збитково. Наприклад, з Ірпеня в Київ за раз ми можемо взяти лише 12-13 людей. Нас активно перевіряють. До речі, штраф за порушення – 17 тисяч гривень! По-друге, на сьогодні є протиріччя між рішенням обласної комісії з ТЕБ та НС, яка дозволила часткове перевезення пасажирів з 22 березня по 9 квітня та рішенням МОЗу, яке перевело Київщину в «червону» карантинну зону. Адже в умовах «червоної» зони рух громадського транспорту взагалі має зупинитися. Зараз ми чекаємо роз’яснення від МОЗу та КОДА щодо цієї ситуації», — зазначив Олег Сотніков.

Нагадаємо, 21 березня Міністерство охорони здоров’я України оновило перелік областей за зонами карантину. У «червону» зону потрапила Київська область. Напередодні ж обласна комісія з ТЕБ та НС запровадила на території Київщини посилення карантинних обмежень, в рамках яких заборонено перевезення пасажирів в громадському транспорті в кількості понад 50 відсотків місць для сидіння.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300