Олеся Василець презентує ірпінцям свій «Кришталь». Анонс події

Презентація Кристал

21 червня Олеся Василець, засновниця, керівник Центру маркетингових досліджень та мікробізнесу «Кришталь» презентує підприємцям Ірпеня свій проект та поділиться досвідом, як заробляти гроші, втілюючи свою мрію.

Зустріч відбудеться о 19.00 в Ірпені в приміщенні «ISmart» по вул. Шевченка,5

Раніше повідомлялося, що Олеся Василець розробила бізнес-план проекту «Кришталь». Його головна ідея – організувати загальнонаціональні курси з перекваліфікації найманих працівників на мікропідприємців, підприємців малого бізнесу та самозайнятих людей.

«Я хочу допомогти громадянам України не втратити роботу до 2030 року, оскільки більшість професій, близько тисячі, опиняються в зоні ризику. Тому, що їх заміняють машини, автоматизоване виробництво і люди залишаються без роботи», — заявила Олеся. Ірпінці знають

Олесю Василець, як засновницю школи східних танців «Гюрем». У 2014  дівчина з родиною переїхала до Ірпеня з Луганська.  За цей час вона здобула дві вищі освіти – журналістську та економічну. А ще їй вдалося заснувати свій бізнес-холдинг. Зараз її мета допомогти навчитися заробляти іншим.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300