Зеленський опублікував на обкладинці свого фейсбука фото з ірпінцем

Photoeditorsdk Export 2021 09 10t141133.519

Президент України Володимир Зеленський опублікував на обкладинці своєї сторінки в соцмережі «Фейсбук» фото ірпінця Володимира Федченка, якому на параді в Києві в День Незалежності України вручила квіти дівчинка – героїня вистави-перфомансу «ДНК».

На святковому параді підполковник запасу Володимир Федченко очолював колону ветеранів АТО/ООС. Він пішов на фронт у 2014 р. добровольцем у складі 11-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь», із лютого 2015 р. по травень 2018 р. командував цим батальйоном. Брав участь у бойових діях у районі Донецького аеропорту, шахти «Бутівка», селищ Опитне, Водяне, Широкине, на Світлодарській дузі. Служив в Управлінні бойової підготовки командування Сухопутних військ, у 2019 р. очолив 3-ю окрему танкову бригаду. Нагороджений орденами Богдана Хмельницького III ступеня, «За мужність» III ступеня, «За розбудову України», іншими відзнаками. Два місяці тому звільнився в запас.

Дружина Володимира Федченка – депутатка Ірпінської міської ради від партії «Європейська солідарність», учасниця АТО Олена Павлова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300