ЖК «Burgundia» отримав будівельну премію в номінації «Житловий комплекс Київщини 2022» (відео)

Поки рашисти руйнують, вони будують. За що отримують вдячність, довіру і визнання. У Києві відбувся благодійний вечір «IBuild 2022», де зібралися успішні представники будівельної галузі України. Кращих із кращих преміювали в різноманітних номінаціях. «ЖК «Burgundia» в Ірпені від Товариства «Відважних» отримав будівельну премію у номінації «Житловий комплекс Київщини».

Вікторія Сівко, головна менеджерка Товариства «Відважних»:
«Це був надзвичайно важкий рік для міста-героя Ірпеня. Але ми змогли не тільки здати в експлуатацію житловий комплекс «Burgundia«, а й відновити його та видати ключі й документи нашим інвесторам. Засновники нашої компанії разом із мером Ірпеня Олександром Маркушиним під час воєнних дій активно працювали над визволенням Київщини. Дуже дякуємо вам за цю нагороду!»

Нагадаємо, після звільнення Ірпеня від російських окупантів керівництву компанії  знадобилося лише три місяці, щоб здати ЖК«Burgundia» в експлуатацію і вручити ключі інвесторам. Тому що для «Відважних» головне – відповідати високому рівню довіри.

Вікторія Сівко:
«Сьогодні, тримаючи цю нагороду, я дуже пишаюся всією нашою командою ТОВ «Відважних», що ми змогли досягти таких результатів у цей складний час. Можу тільки уявити, яких рекордів ми зможемо досягти, коли переможемо».

Президент Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе зазначив: будь-якому бізнесу в умовах війни складно просто вистояти. А Товариство «Відважних» не лише вистояло, а й показало результат, вартий наслідування.

Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України:
«Про цю компанію, цю команду хочу сказати, що молодці. Хочу сказати, що навіть у тяжкий час вони змогли втримати ситуацію й вистояти. І тому ми сьогодні якраз і відзначаємо ті компанії, які втрималися під час війни, тримаються, показують приклад і найближчим часом змінять усе на краще».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300