ЖК «Chehov Парк Квартал» в Ірпені ввели в експлуатацію, розпочато оформлення права власності (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 02 02t175124.360

Інвестиційна група «Molodist» ввела в експлуатацію збудований в Ірпені житловий комплекс «Chehov Парк Квартал» та почала процедуру оформлення права власності на квартири. Попри низку труднощів, що виникали в процесі будівництва цього ЖК, «Molodist» завершила його спорудження в найкоротші терміни. Про це повідомляється на сайті компанії.

Як зазначається, ЖК «Chehov Парк Квартал» – це комплекс комфорт-класу, розташований у 10 хвилинах їзди від Києва. У ньому передбачено підземний паркінг, фітнес-центр із басейном, дитячі майданчики, ресторани. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і перебуває під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Перевагою ЖК є детально продумана інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, банкомати, зоомагазин, салони краси і багато інших об’єктів, необхідних для повноцінного життя.

«ЖК «Chehov Парк Квартал» збудований так, щоб його мешканці могли насолоджуватись кожним днем», – підкреслюють у компанії.

Відзначається також, що додаткову інформацію про умови продажу та відповіді на інші запитання стосовно житлових комплексів Інвестиційної групи «Molodist» завжди можна отримати у відділі реалізації нерухомості.

«Інвестиційна група «Molodist»  – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та унікальні технології проєктування і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси в Ірпені та інших населених пунктах Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також збудувала найкращі інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – наголошується на сайті фірми.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300