1

Журналістка ITV потребує допомоги у відновленні пошкодженої снарядами оселі

Imgonline Com Ua Bigpicture F8ldsr9c9rt 1536x1005

Дорогі наші читачі, глядачі, підписники!

Понад три тижні в самому пеклі війни провела журналістка ITV Надія Заблоцька-Дроган. Вона вела репортажі з холодного погреба в Гостомелі, де разом із сусідами ховалися від ворожого вогню, передавала інформацію нашій теробороні про пересування загарбницького десанту, а щойно рашистів вигнали з Ірпеня, продовжила знімати для мешканців регіону ексклюзивні відеосюжети.

Наша Надія – дуже стійка і сильна. А от дах, перекриття, вікна й двері її будинку виявилися набагато слабшими – їх здолала рашистська артилерія. Зараз потрібно терміново полагодити все, щоб дощ і вітер не продовжили нищити дім, а Надя могла спокійно й далі працювати для Ірпінської громади.

Тож звертаємося до громади, підприємців, меценатів, українських та іноземних колег із проханням допомоги! Будемо вдячні кожному за підтримку!

Карта «Приватбанку» 4149 4991 2309 1819


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

СВІДЧЕННЯ З ВОЄННОГО ПЕКЛА. Надія Дроган: «Вижити, щоб усьому світові засвідчити про злочини, які путінська росія вчинила на українській землі…»
СВІДЧЕННЯ З ВОЄННОГО ПЕКЛА. «Комплекс обстрілювали не лише вночі, а й удень. По козирку цокотіли осколки. Потім підмітали їх віником…»
СВІДЧЕННЯ З ВОЄННОГО ПЕКЛА. «Будинок струсонуло. Потужний вибух пролунав десь поруч. Враження, що гупнуло прямо в стіну…»

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300