Жителям Коцюбинського роздадуть звіт Сергія Даніша

85106547 696466557551053 9214380338137006080 O

Виконувач обов’язків Коцюбинського селищного голови (Київська область) Сергій Даніш підготував для коцюбинчан звіт про роботу своєї команди за період управління селищем – від жовтня 2018 року. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.  

«Вже минуло більше року, як наша команда стала до управління селищем. Тому ми підготували для вас невеликий звіт щодо того, що було зроблено у Коцюбинському із жовтня 2018 року, тобто з того часу, як депутати обрали мене секретарем Коцюбинської селищної ради та доручили виконувати обов’язки Коцюбинського селищного голови», – зазначив він.

«Маю сказати, що тоді це був дуже відповідальний крок для усієї нашої команди. Селище було у занепаді – з горами сміття, розбитими дорогами, недоглянутими дворами. А ще з багатомільйонними боргами, заблокованим бюджетом та серйозним ризиком залишитися взимку без тепла. Ми прийняли цей виклик і невідкладно взялися до роботи. Сьогодні результат праці нашої команди у Коцюбинському можна побачити неозброєним оком. Це нові інфраструктурні об’єкти, відремонтовані дороги, оновлені комунікації, покращений житлово-комунальний фонд, зрештою, це чисті вулиці і двори. Належно працює Коцюбинська селищна рада та її виконавчий комітет, виконується бюджет селища, мешканці вчасно отримують усі виплати та необхідну їм матеріальну допомогу. Але найбільше я радію усміхненим мешканцям на вулицях Коцюбинського та їхнім словам вдячності. Адже найважче було повернути довіру людей до місцевої влади і віру в те, що Коцюбинське може бути доглянутим, чистим і безпечним», – наголосив Сергій Даніш.

Він зауважив, що «звичайно, ще не всі задуми і плани реалізовані, попереду залишається дуже багато роботи». «Ми налаштовані рішуче, щоб усе заплановане втілити. Дякую усім мешканцям Коцюбинського за підтримку! Разом ми зробимо наше селище красивим, комфортним і успішним!» – вважає в. о. селищного голови.

За його словами, звіт коцюбинчани знайдуть у своїх поштових скриньках, а також його роздаватимуть на вулицях селища.

Нагадаємо, цього року селищна влада Коцюбинського планує відкрити два нові дитсадки й амбулаторію, відремонтувати їдальню у школі №18 й розпочати роботу над проєктом добудови цієї школи, облаштувати два нові сквери, завершити заміну вікон у під’їздах комунальних будинків. Крім того, продовжуватимуть ремонти доріг, реконструкцію тепломережі, оновлення прибудинкових територій.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300