Жительку Діброви, яка чекає 14-у дитину, представили до звання «Мати-героїня»

Photoeditorsdk Export 2021 07 13t121316.622

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради висунув кандидатуру жительки с. Діброва Світлани Вигівської на присвоєння почесного звання «Мати-героїня». За таке рішення члени виконкому проголосували на своєму сьогоднішньому засіданні.

Як повідомила в. о. заступника начальника служби у справах дітей та сім’ї Ірпінської міськради Марина Просяник, у Світлани Вигівської – 13 дітей, зараз вона чекає народження 14-ї. Найстаршій її дочці цьогоріч виповниться 17 років.

«Передаємо документи в облдержадміністрацію, там перевірять, чи все відповідає чинному законодавству, потім подають в Офіс Президента, і будемо очікувати, коли присвоять це звання», – зазначила Марина Просяник.  

На сьогодні в Ірпінській громаді почесне звання Матері-героїні мають 29 жінок.

Нагадаємо, багатодітним ірпінським матерям відтепер щомісяця будуть безкоштовно робити зачіски й фарбувати волосся. Таку послугу організувала для них громадська організація «Асоціація жінок України “Дія”. Приірпіння». У травні ц. р. вона влаштувала день відпочинку для п’яти багатодітних ірпінських мам. Протягом цього дня жінки відвідували салони краси та одягу, приймали СПА-процедури, обідали та вечеряли в найкращих ресторанах.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300