Реклама

Костянтин Бондарєв: соціальна їдальня в Ірпені продовжує підтримувати людей та відкрита для нових ініціатив

Костянтин Бондарєв: соціальна їдальня в Ірпені продовжує підтримувати людей та відкрита для нових ініціатив

Після звільнення міста Ірпінь від російських окупантів одним із ключових викликів стало забезпечення мешканців, що втратили житло, переселенців та людей похилого віку гарячими обідами і можливістю соціалізації. Саме для цього була створена соціальна їдальня в Ірпені. Про це у фейсбуці розповів народний депутат України Костянтин Бондарєв, за ініціативи якого реалізовується цей соціальний проєкт, повідомляє УНІАН.

«Ідея створити соціальну їдальню народилася після того, як ми побачили, наскільки важливо надати допомогу тим, хто залишився без домівки або знаходиться у тимчасових містечках. Це не лише про їжу, а й про соціалізацію, можливість для людей відчути, що про них не забули», — зазначив Бондарєв.

За його словами, соціальна їдальня, розташована у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України», стала справжнім центром допомоги для всіх, хто опинився у складних обставинах. Щодня тут отримують гарячі обіди до 500 осіб, серед яких також і студенти, сім’ї яких зіткнулися з фінансовими труднощами.

1727956434 3725

«Ми створили цю їдальню, щоб люди не лише могли поїсти, але й мали місце для спілкування. Особливо важливо, що тут вони відчувають підтримку суспільства,» — розповів нардеп.

Він зазначає, що до цього проекту приєдналися спочатку благодійники з іспанського фонду «Remar S.O.S«, а також багато українських підприємців і відомих компаній. Нардеп висловив особливу подяку компанії МХП, яка весь цей час підтримує соціальну ідальню продуктами, що дозволяє готувати смачні обіди.

Депутат також підкреслює, що проект в Ірпені має потенціал для масштабування на інші міста Київщини, особливо ті, де проживають переселенці та люди, які потребують соціальної допомоги.

«Ми розуміємо, наскільки важливо надати психологічну підтримку. Багато людей сьогодні потребують допомоги, адже нічні тривоги та обстріли залишають свій слід. Якщо у вас є програми психологічної реабілітації або бажання допомогти, запрошуємо вас долучитися до нашої ініціативи. Також ми звертаємося до всіх небайдужих громадян: ви можете приносити теплі речі, продукти або ідеї для нових ініціатив. Це місце може стати не тільки прихистком для людей, але й простором для обговорення масштабних ідей і проектів», — говорить нардеп.

Бондарєв закликав усіх охочих долучатися до проєкту і підкреслив, що разом громада може подолати будь-які труднощі та зробити кращим життя людей, які потребують допомоги.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Кримінальну справу про незаконне збагачення нардепа Андрія Клочка передали до суду

Сьогодні, 18:31

Детальніше
В Ірпені відбулася форум-вистава «Війна – це так банально» (відео)

Сьогодні, 17:32

Детальніше
В Ірпені відкрилась виставка заслуженого художника України Олександра Дорошенка «З сонцем на палітрі»

Сьогодні, 17:05

Детальніше
Сьогодні Ірпінська громада попрощалася з двома захисниками – Михайлом Мацеликом та Ігорем Костомахою

Сьогодні, 16:35

Детальніше
Ірпінський ліцей інноваційних технологій відкриває книжковий клуб

Сьогодні, 16:31

Детальніше
Костянтин Бондарєв: соціальна їдальня в Ірпені продовжує підтримувати людей та відкрита для нових ініціатив

Сьогодні, 16:08

Детальніше
Лікарі ірпінської «первинки» відвідали міжнародну медичну виставку «Public Health 2024»

Сьогодні, 10:28

Детальніше
Товариство «ВІДВАЖНИХ» звітує про хід будівництва ЖК «River Port» в Ірпені

Сьогодні, 10:03

Детальніше
Всі новини