Реклама

У Козинцях розпочалася реконструкція дитсадка «Івасик-Телесик» 

У Козинцях розпочалася реконструкція дитсадка «Івасик-Телесик» 

У селі Козинці Ірпінської громади триває реконструкція закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 9 «Івасик-Телесик». Проєкт реалізується за підтримки Благодійного фонду «Солідаріті», який надає будівельні матеріали для проведення робіт. У ході реконструкції заплановано провести зовнішні ремонтні роботи, утеплення фасадів, ремонт покрівлі, а також заміну вікон дитсадка. Роботи планують завершити до кінця року. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

«Дитячий садок «Івасик-Телесик» є важливою частиною освітньої інфраструктури Ірпінської громади. Відновлення закладу забезпечить безпечні та комфортні умови для навчання та розвитку дітей», — розповів Андрій Кравчук.

2024 10 04 12.49.23

Варто зазначити, що Благодійний фонд «Солідаріті» вже здійснив низку успішних проєктів в Ірпінській громаді. Завдяки плідній співпраці з фондом було відновлено найвищу будівлю міста — 18-поверхівку ЖК «Синергія 2+». Ця багатоповерхівка – перша, яку відбудував в Ірпені благодійний фонд «Солідаріті». За ініціативи Фонду відновлення Ірпеня у співпраці з компанією «Ecosoft», Благодійним фондом «Солідаріті» та Ірпінською міською радою триває реконструкція багатоповерхових житлових будинків за адресою: вул. 10 Лінія, 1 та 4-А.

2024 10 04 12.49.27

«Висловлюю вдячність Благодійному фонду «Солідаріті» та Голові фонду Матьйо-Марі Арден за допомогу в реконструкції дитячого садка та постійну підтримку Ірпінської громади. Відновлення освітньої інфраструктури є нашим пріоритетом, і ми робимо все можливе, щоб наші діти могли навчатися у безпечних і сучасних умовах», — зазначив Андрій Кравчук.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!