Реклама

В Ірпені впіймали злодійок, які скоїли серію крадіжок

Photoeditorsdk Export 2019 11 21t184201.737

Дільничні офіцери Ірпінського відділу поліції затримали двох 23-річних жінок, які підозрюються у вчинені серії крадіжок. Про це інформує пресслужба поліції Київщини.

Повідомляється, що до правоохоронців надійшло п’ять заяв від потерпілих, у яких вкрали мобільні телефони й інші особисті речі.

«У ході розшукових заходів, зокрема, відпрацювання камер відеоспостереження магазинів та ринків, де були скоєні крадіжки, правоохоронці встановили особи зловмисниць», – зазначається в повідомленні. Злодійок затримали й доставили до поліцейського відділку.

«Під час спілкування з поліцейськими затримані вели себе агресивно, постійно змінювали свої анкетні дані, щоразу вигадуючи нові імена та неіснуючі адреси. Одна з них раніше вже була засуджена за вчинення аналогічного злочину», – розповідає пресслужба.

Слідчі відкрили провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає широкий спектр покарань: від штрафу в розмірі 50–100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до позбавлення волі на строк до трьох років. Міру запобіжного заходу обере суд.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама