Делегація з китайської провінції Цзянсі запропонувала Ірпеню співпрацю

Photoeditorsdk Export 2019 12 17t211155.297

Ірпінь (Київська область) відвідала делегація з китайської провінції Цзянсі. Гості цікавилися можливістю інвестувати в будівництво доріг та пропонували співпрацю у сферах медицини й освіти. Про це повідомила радниця Ірпінського міського голови з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима.  

Основу делегації складали представники компанії «Jiangxi» – одного з найкрупніших у Китаї підприємств, що займається будівництвом автобанів. Їх цікавило будівництво доріг в Ірпені та можливості інвестування.

Делегацію прийняли в Ірпінській міськраді. «Після робочої зустрічі гості оглянули декілька відремонтованих вулиць нашого міста, прогулялися набережною та запропонували подальші двосторонні зустрічі з метою обговорення співпраці у сферах освіти, медицини та будівництва доріг», – розповіла Оксана Сулима.

За її словами, провінція Цзянсі розташована на південному сході Китаю. Головне і найбільше місто — Наньчан. За кількістю населення Цзянсі посідає 13-е місце в країні: там живе майже 43 мільйони людей.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300