Реклама

Ірпінським школярам презентували профорієнтаційну платформу

Ірпінським школярам презентували профорієнтаційну платформу

Ірпінський міський центр зайнятості (Київська область) організував для учнівської молоді міста профорієнтаційну зустріч в Університеті Державної фіскальної служби України. Про це повідомляється на сторінці центру в соцмережі.

Організатори ставили собі за мету ознайомити підлітків із усіма можливостями дистанційного отримання профорієнтаційних послуг. Фахівці центру зайнятості презентували діагностичну профорієнтаційну платформу «Моя професія: консультаційна мережа». Вони розповіли учням про оптимальні шляхи визначення майбутнього фаху, порадили, як не розгубитися у великому світі професій, як робити правильний вибір із урахуванням ситуації на ринку праці.

До цього заходу долучилися представники кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету ДФС. Вони провели майстер-клас і презентацію професії «товарознавець та експертиза в митній справі», окреслили переваги навчання за цим напрямом. Учні дізналися про умови вступу й навчання, побували в аудиторіях і лабораторіях.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!