В Ірпені проводять соціальний марафон «Привітай ветерана»

96115497 1594992354009303 6973373970540134400 O

Ірпінська міська рада разом із волонтерським штабом Ірпеня проводять акцію «Привітай ветерана», присвячену 75-річчю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.  

«Щороку поруч із нами залишається все менше учасників та очевидців тих подій, але кожному з них завжди дуже потрібні наша увага і підтримка. Тому у рамках міської програми «Турбота» Ірпінська міська рада виділила кошти на придбання продуктових наборів для ветеранів і дітей війни, які мешкають у нашому місті. Розвозити набори допомагають представники волонтерського штабу Ірпеня, який за час карантину вже відпрацював механізм доставки продуктів людям похилого віку», — написав Олександр Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Він закликав мешканців Ірпінського регіону долучатися до соціального марафону «Привітай ветерана». «Поцікавтеся, як живеться вашим стареньким сусідам, придбайте щось необхідне для них і подаруйте з нагоди свята. Обов’язково дотримуючись правил карантину! Хай найдорожчим подарунком для них стане наша спільна турбота!» — зазначив перший заступник мера.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300