Медсестри Приірпіння отримали привітання й квіти від місцевої влади й волонтерів

97135882 1171092746565416 1507630423948132352 N

Сьогодні перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин разом із керівником волонтерського штабу, головою Ради учасників АТО Антоном Головенком відвідав заклади охорони здоров’я регіону та привітав із професійним святом медсестер. Про це Головенко розповів у соцмережі.

«Хороша кваліфікована медична сестра — це як сержант в армії! На них тримається значна частина процесів. Сьогодні, в Міжнародний день медичної сестри, разом з першим заступником міського голови Олександром Маркушиним об’їхали нашу сучасну медичну «передову» сьогодення. Привітали наших чудових медичних сестричок з професійним святом! Подякували за їхню роботу та особистий внесок у перемогу над пандемією», — повідомив лідер волонтерів.

Також, за його словами, волонтери «зранку вже традиційно забезпечили весь колектив спеціалізованої амбулаторії кавою, цукром, стаканчиками, доставили в інфекційне відділення з Києва обіди, які готує безкоштовно для лікарів мережа ресторанів «Mafia».

Нагадаємо, сьогодні Олександр Маркушин опублікував на своїй сторінці у фейсбуці привітання для медсестер і медбратів усіх закладів охорони здоров’я Приірпіння.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300