В Ірпені перевіряють стан дитячих і спортивних майданчиків

Photoeditorsdk Export (25)

Комісія, до якої входять керівник управління ЖКГ Ірпінської міськради й очільники комунальних підприємств, перевіряє стан дитячих і спортивних майданчиків у місті. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.     

«За моїм дорученням спеціальна комісія розпочала обстеження дитячих та спортивних майданчиків Ірпеня. Вчора начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Сергій Канюра, директорка КП «Управління благоустрою міста» Юлія Прибилова та керівник «Муніципальної варти» Микола Ковальчук проінспектували ігрові та спортивні елементи на майданчиках у всіх парках та скверах міста», — зазначив перший заступник мера.

За його словами, «наразі серйозних несправностей не виявлено».

«Далі комісія обстежуватиме майданчики у дворах. Прошу допомогти нам у цьому! Якщо ви знаєте про будь-яку несправність елементів на дитячому чи спортивному майданчику, повідомте, будь ласка, в управління ЖКГ за телефоном 63-260, на мою гарячу лінію 0800335191 або в коментарях під цією публікацією», — закликав Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300