В Ірпені сталися дві пожежі. Одна з них — у супермаркеті в центрі міста (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 07 06t175547.936

В Ірпені сталися дві пожежі: загорілася електрощитова в магазині «ЕКО маркет» на вул. Соборній і самовільно встановлена дерев’яна споруда на 10-й лінії. Про це повідомило сьогодні Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.   

Згідно з повідомленням, сигнал про задимлення в магазині ТОВ «ЕКО» надійшов до оперативно-диспетчерської служби Ірпінського регіону вчора о 10:02. На місце події прибули чергові караули 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини (Ірпінь) і 35-ї ДПРЧ (Буча). Рятувальники встановили, що загорання сталося на другому поверсі будівлі в приміщенні електрощитової. Їм вдалося потрапити до задимленого приміщення, попередити розповсюдження полум’я та повністю ліквідувати пожежу об 11:09.

Загалом на місці займання працювало 7 рятувальників. Причина пожежі та збитки від неї встановлюються.

Повідомлення про загорання дерев’яної споруди на вул. 10-а лінія надійшло сьогодні о 10:12. Гасили полум’я 6 вогнеборців. Пожежу було ліквідовано о 10:28. Споруда повністю знищена вогнем. Як уточнили в Ірпінському міському відділі ДСНС, вона була безгосподарна та самовільно встановлена.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300