В Ірпені проведуть навчання для тренерів українських шкіл Фонду «Реал Мадрид»

72633693 2553783378241502 8610512690848202752 O Cut Photo.ru

З 18 по 21 жовтня в Ірпені буде проводитися навчання для тренерів, які працюють у соціально-спортивних школах Фонду «Реал Мадрид» в Україні. Про це повідомила ITV радниця Ірпінського міського голови Дарина Катькало.

Слухачами навчального курсу стануть тренери з Ірпеня, Києва, Тернополя та Хмельницького. Проводитиме його методист Фонду «Реал Мадрид», який прибуде з Іспанії.

Навчання організовується за підтримки мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Дарина Катькало також відзначила, що цими днями ірпінській соціально-спортивній школі Фонду «Реал Мадрид» виповнюється два роки.

Нагадаємо, у вересні урочисто відкрилася нова школа цього Фонду в Києві. На відкриття приїхали легендарні футболісти, які грали в мадридському «Реалі» – бразилець Роберто Карлос, португалець Луїш Фігу, колумбієць Едвін Конго та іспанець Хосе Еміліо Амавіска, видатні українські футболісти Олег Протасов, Анатолій Дем’яненко, Олексій Михайличенко, Олександр Шовковський і Владислав Ващук та баскетболіст, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко. Для вихованців ірпінської школи Фонду «Реал Мадрид» була організована мотиваційна зустріч із зірками спорту.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300