В Ірпінській мерії презентували проєкт будівництва нової комунальної школи (відео)

Photoeditorsdk Export 2022 02 22t130815.309

Сьогодні під час робочої наради, яку провів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, був презентований проєкт будівництва в місті нової комунальної школи.

«Зранку провів чергову робочу нараду щодо будівництва нової комунальної школи в Ірпені на вулиці Садовій. Сьогодні проєктанти презентували нам ескізний проєкт школи – це перший етап роботи», – зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці та на телеграм-каналі.

За його словами, «попереду ще довгий процес, але ми маємо чітку мету – у вересні 2023 року у цій школі має початися повноцінний навчальний процес».

«Нас цікавить те, щоб ми в цьому році почали будувати цю школу. Ми всі об’єкти в Ірпені – школу, садочок – будуємо максимум за рік. Наша позиція – побудувати й цю школу за рік. Вийшов проєкт, пройшла тендерна процедура – і ставимо завдання перед підрядником, що за рік ми будуємо, здаємо в експлуатацію й заводимо дітей. Зараз усе залежить від експертизи, від проєктування – щоби тут не було затримки», – наголосив Маркушин під час наради.

«Нагадаю, земельну ділянку під цю школу площею 2,3 га громаді безкоштовно передав попередній власник у грудні минулого року. За це я йому вкотре дякую!» – додав міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300