В Ірпені побували депутати Європарламенту від Європейської партії зелених (відео)

Ірпінь відвідала делегація депутатів Європарламенту – представників Європейської партії зелених. Гості побували на кількох зруйнованих об’єктах міста. Серед них і дитячо-юнацька спортивна школа. Над цією будівлею рашисти познущалися чи не найбільше.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми показали їм деякі об’єкти, які в нас зруйновані, обговорили одне з найважливіших питань – це виробництво альтернативної електроенергії, і поговорили з приводу можливих поставок нашому місту сонячних панелей».

Віола фон Крамон, депутатка Європейського парламенту (Німеччина):
«Ми побачили, що в місті зруйнована велика частина інфраструктури. Сподіваюся, що місту буде надана європейська і світова підтримка, щоб воно відновилося, і щоб люди тут нормально жили, а не просто виживали, і не замерзали від холоду».

Парламентарі кажуть – їм важливо було побачити всі ці руйнування не на картинках, а наживо, щоб предметно переконувати платників податків своїх країн про допомогу у відновленні України та поверненні її мешканців до нормального життя. Для Ірпеня ж цей візит – це ще один шанс бути почутими і сподіватися на реальну допомогу.

Олександр Маркушин:
«Звичайно, сподівань багато. Якщо б усі ті, хто приїжджав до нас, допомагали, то давно б ми вже наше місто відбудували».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300