Реклама

Ірпінська влада будує нові садки та облаштовує дитячий коворкінг

дитсадок

Ірпінська міська рада виділила 20 млн грн на будівництво дитячого садочку у мікрорайоні Стоянка. На даний момент ведуться роботи по закладанню фундамента. Також цього року буде завершено будівництво та відкрито новий ДНЗ по вулиці Курортній, а на базі ЗОШ №17 з’явиться перший дитячий коворкінг.

Про це повідомляє перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Сьогодні залили фундамент під новий дитячий садок. Він розташований на вул. Незалежності у мікрорайоні Стоянка і розрахований на 120 дітей. На це будівництво виділили 20 млн гривень. Основні будівельні роботи плануємо завершити в цьому році. Відкриємо – в наступному році. Це буде вже 4-й новий комунальний садок в Ірпені, збудований за останні 4 роки за кошти міського бюджету. До цього ми відкрили дитсадки «Бджілка» та «Колібрі», завершується будівництво дитсадка по вул. Курортна, відкриття якого заплановане на вересень цього року», — написав він у своєму фейсбуці.

Також Олександр Маркушин повідомив, що невдовзі в Ірпені буде відкрито перший дитячий коворкінг.

«Сьогодні разом з Володимиром Карплюком та місцевими депутатами відвідали загальні збори в ЗОШ №17. Обговорювали оновлений проект облаштування яскравої та комфортної для дітей зони коворкінгу», — розказав він та зауважив, що до початку нового навчального року у зазначеній школі буде проведена реконструкція холу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама