2 липня в Ірпені почнеться молодіжний БУМ

1111 640x420

2–4 липня в Ірпені пройде всеукраїнський молодіжний саміт лідерства «Бажай. Удосконалюй. Мотивуй» (БУМ). Для участі в ньому з’їдуться близько тисячі юнаків і дівчат віком 16–18 років із 24 областей України, повідомляє сайт Ірпінської міської ради.

Організовує БУМ Українська академія лідерства за підтримки Міністерства молоді та спорту й Ірпінської міськради. Протягом трьох днів учасники саміту за підтримки менторів учитимуться розвивати й змінювати себе, громаду та країну.

У програмі – виступи успішних молодих людей, серед яких – фронтмен гурту «Антитіла» й активний волонтер Тарас Тополя, співзасновник громадської організації «Єдина Планета» Павло Вишебаба, засновник Instagram-агентства Brand U Владислав Ясько. 30 організацій представлять можливості для розвитку й самореалізації.

На третій день саміту, після завершення навчальної програми, БУМери влаштують місцеві вибори, на яких оберуть мера. Далі, протягом року, кожен учасник БУМу розробить і реалізує у своєму місті проект для розвитку громади.

«Ми підтримуємо БУМ, бо Ірпінь – це місто молодої енергії, і ми хочемо розвивати такі ініціативи. Творення нашого майбутнього – в руках молодих людей», – прокоментувала подію в. о. мера Ірпеня Анастасія Попсуй.

Долучитися до БУМу можна буде з 2 липня в парку Незнайка. Фейсбук-сторінка саміту: https://www.facebook.com/boomsummit/.

Для отримання додаткової інформації та для акредитації ЗМІ телефонуйте (067)9637103 чи пишіть на електронну пошту [email protected] (Дар’я Чорноморець).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300