Реклама

Андрій Страховський організував для ірпінських дітей зимове свято (відео)

Атмосфера новорічного дива наповнила залу Міського будинку культури Ірпеня на Київщині, як тільки-но спрацювала чарівна палиця Діда Мороза й на ялинці засвітилися різнобарвні вогники. В окрузі депутата Ірпінської міської ради від партії «Нові обличчя» Андрія Страховського розпочалося традиційне зимове свято.

Але щоб потрапити у справжню казку, малечі довелося задобрювати Діда Мороза активними танцями. Дідусь їхні старання оцінив і подарував захоплюючу лялькову виставу про підступного вовка, хитрющу лисицю, кмітливих зайченят і справедливого поліцейського. Маленькі глядачі з цікавістю спостерігали за ляльковими персонажами й охоче ділилися своїми емоціями.

«Мені найбільше сподобалися зайчики – вони такі маленькі, такі гарненькі», – говорить маленька глядачка. «Вистава була дуже гарна, тому що ці герої – як у справжній країні. Там усе було реально», – по-дорослому розмірковує трішки старший хлопчик.  

«Дуже гарно, все дуже сподобалося. І діткам сподобалось… Я повернувся в дитинство», – діляться враженнями батьки.

Після завершення вистави на дітвору чекали ще й різноманітні гостинці. Ніхто не пішов додому з порожніми руками. За солодощі малеча дякувала Снігуроньці, а дорослі дякували депутату Андрію Страховському за те, що організував таке чудове свято: «Велика подяка Андрію Андрійовичу – він щороку влаштовує нам свята для дітей, не забуває наш район. Всього йому найкращого, і щоб так було щороку».

«Щиро хочемо зробити свято саме для дітей – це найголовніше. І щороку нам це вдається», – відзначив сам Андрій Страховський.

«Дев’ять років тому ми почали відзначати таке свято у двох округах – в окрузі, де розташований МБК, і в окрузі БКЗ. І до цього часу ми його проводимо», – наголосив перший заступник міського голови Олександр Маркушин.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!