Антон Головенко склав повноваження голови ірпінської Ради учасників АТО. Новий голова – Юрій Калінін

Photoeditorsdk Export 2020 11 24t125743.053

Антон Головенко, обраний депутатом Ірпінської міської ради, склав повноваження очільника Громадської ради учасників АТО при міському голові. Новим керівником ветеранської організації обрали Юрія Калініна. Про це Головенко повідомив на своїй сторінці в соцмережі.

«Я склав свої повноваження голови. Також всі члени ради одноголосно проголосували за обрання нового голови – Юрія Калініна (Шрек). Я особисто вітаю Шрека з відповідальною посадою», – написав депутат.

Юрій Калінін

Він також повідомив, що в Громадській раді учасників АТО більше не працюватиме Діана Бондар. «Тому так, як раніше, вже точно не буде. Ця людина незамінна», – зауважив Головенко.

Він висловив подяку членам ради, з якими працював п’ять років. За його словами, «це була крута команда і крута робота».

«Я з впевненістю можу сказати, що ми – одні з кращих, хто цим займається! Тож тримаємо марку :). Ми змогли реалізувати безліч соціальних проєктів у нашому місті. Найбільшим своїм досягненям вважаю те, що наша рада принципово більше служила саме на благо громади міста, а не навпаки – громада для організації! Найбільшим недоліком вважаю те, що не всі інваліди та ветерани нашого міста змогли отримати земельні ділянки, які їм повинні бути надані», – зазначив Антон Головенко.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300