Реклама

Дві ірпінські школярки стали одними із найкращих за знаннями на Київщині

371544584 806260577951680 3887628105110600648 N

Учениці Ірпінського ліцею «Лінгвіст» Дарина Йосипенко та Анна Коваль увійшли до числа найкращих учнів Київщини. Вони отримали нагороди від голови Київської обласної адміністрації Руслана Кравченка. Про це повідомили в Управлінні освіти і науки ІМР.

Обидві ірпінчанки показали високі результати на обласних та всеукраїнських олімпіадах.

Анна Коваль у цьому році стала переможницею обласного та всеукраїнського етапів конкурсу-захисту науко-дослідницьких робіт МАН у секції української літератури.

А Дарина Йосипенко перемогла на обласному та стала призеркою на всеукраїнському етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

Усього у КОДА нагородили 29 учнів Київщини, які показали високі результати на всеукраїнських учнівських олімпіадах та конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН.

«Пишаємося обдарованою молоддю нашої громади. Дякуємо педагогам за підготовку учнів та розвиток їхніх здібностей», — подякували в Управлінні освіти і науки ІМР.

Нагадаємо, днями у приміщенні Ірпінського ліцею №1 відбувся обласний педагогічний форсайт – серпнева конференція освітян Київщини: «Розвиток освіти у воєнний час та після перемоги».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама