«Ecosoft» забезпечив центр реабілітації атовців сучасним обладнанням для очистки води (відео)

У майбутній кухні нового приміщення реабілітаційного центру для атовців працівники компанії «Ecosoft» установлюють сучасне обладнання для очистки води. І співробітники центру, і його відвідувачі зможуть пити чисту та смачну воду навіть із крана.

Олексій Ткачов, керівник розвитку франчайзингової мережі компанії «Ecosoft»:
«Ми встановлюємо систему очищення води від вірусів та бактерій – це ультрафіолетова лампа. А саме на кухню ми встановлюємо систему зворотного осмосу для очищення води для приготування їжі та напоїв».

Ірина Ващук, президентка Благодійного фонду США «Revived Soldiers Ukraine»:
«Це вже не перший раз, коли компанія «Ecosoft» підтримує нас, волонтерів «Revived Soldiers Ukraine». Першим подарунком був фільтр для будинку розселення, де наші ветерани живуть. Це вже другий подарунок. Ми дуже вдячні компанії».

Нове приміщення реабілітаційного центру «Next Step Ukraine» на вулиці Лісовій удвічі більше за перше, що було на вулиці Гостомельське шосе. Зі збільшенням кількості поранених атовців збільшилася потреба в розширенні. Зараз тут завершуються останні підготовчі роботи. І вже цієї суботи реабілітаційний центр буде готовий святкувати свій масштабний переїзд.

Ірина Ващук:
«26-го числа ми відкриваємося. Це для нас такий великий-великий крок уперед. І, звичайно, я дуже надіюся, що в цьому приміщенні нам вдасться якнайбільше допомогти нашим пораненим ветеранам».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300