Ектор Хіменес-Браво показав свій будинок в Ірпені (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 10t143834.814

Відомий шеф-кухар, ресторатор і шоумен Ектор Хіменес-Браво, який приступив до зйомок нового сезону телепроєкту «МастерШеф», опублікував в інстаграмі фото свого будинку в Ірпені та дорогого автомобіля.

«Ектор Хіменес-Браво вирішив показати, як виглядає його розкішний будинок і дорога машина. Як правило, перед зйомками чоловік встигає приділити час своїй улюблениці – маленькій собачці Лупіті, з якої часто виходить на прогулянку. Як відомо, Хіменес-Браво активно розвиває свій блог в Instagram, де регулярно ділиться з шанувальниками рецептами, різними фото і відео, причому не тільки закадровими зі зйомок «МастерШеф», а й домашніми. Нерідко він показує і обстановку будинку, свій двір і улюбленця. Двоповерховий будинок Ектора знаходиться в котеджному містечку в Ірпені. Судячи зі знімків Хіменеса-Браво, він добре провів час на прогулянці і встиг відпочити перед стартом зйомок. «Поєднали приємне з корисним», – пише він», – розповідає інтернет-видання Politeka.net.

Сайт також зазначає, що «останні кілька тижнів в Україні гостювала мама Ектора, яку він знайомив з українською культурою і навіть зняв у рекламі».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300