Ірпінський боєць ММА Ярослав Амосов здобув 25-ту перемогу (відео)

Photoeditorsdk Export (67)

Сьогодні вночі боєць ММА з Ірпеня Ярослав Амосов переміг американця Логана Сторлі. Поєдинок відбувся на «Mohegan Sun Arena» (м. Анкасвілл, штат Коннектикут, США) в головній частині турніру «Bellator 252». Це був 25-й бій і 25-та перемога Амосова в його професійній кар’єрі в ММА.

Сутичка була дуже напруженою – обидва бійці намагалися не втратити статус непереможених. Амосов продемонстрував значно кращу ударну техніку: впродовж бою він наніс супротивникові 53 точні удари, тоді як в активі Сторлі – лише 13.

«Українець завдавав багато ударів та володів ініціативою в перших двох раундах, а от у третій п’ятихвилинці йому довелося відчайдушно захищатися в партері. Сторлі ледь не провів задушливий прийом. Двоє суддів віддали перевагу українцеві, а один – американцеві. Ярослав Амосов розділеним рішенням суддів (28–29, 29–28, 29–28) здобув 25-ту перемогу в кар’єрі», – пише Sport.ua.

«Це був дуже важкий бій для мене. Логан Сторлі володіє хорошим стилем, він борець, ми обидва борці. Коли ти б’єшся з борцем — це завжди важко. Він хотів пройти в партер, а мені потрібно було захиститися, постійно думати про захист», – сказав Амосов після бою.

Він заявив, що прагне битися за чемпіонський титул американської спортивної організації «Bellator». «Зараз я хочу просити серйозний бій. Звичайно, я хотів би отримати поєдинок за титул. Я провів шість боїв у «Bellator», виграв усі шість. У моїй вазі тільки я провів три бої за дев’ять місяців. Я вважаю, що повинен битися за титул», – наголосив Ярослав Амосов.

Бій Ярослава Амосова і Логана Сторлі – з 59-ї хвилини

Нагадаємо, ірпінський спортсмен виступає на професійному рівні в ММА із 2012 року. Чемпіон світу за версією GEFC. Під егіду «Bellator» перейшов позаминулого року. У лютому ц. р. здобув перемогу в головному бою турніру «Bellator 239».

Також Амосов – чотириразовий чемпіон світу, чемпіон Євразії, триразовий чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України з бойового самбо, володар Кубка Європи і Кубка України, заслужений майстер спорту України.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені змагаються титуловані орієнтувальники із порушеннями слуху (відео)

Сьогодні, 21:43

Детальніше
«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Всі новини
300x300