Ірпінські школярі стали переможцями і призерами обласного етапу конкурсу-захисту робіт учнів – членів МАН України

Imgonline Com Ua Bigpicture Nxgo4ksamgv

Ірпінські школярі здобули два перші, друге і третє місця на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Про це інформує управління освіти і науки Ірпінської міськради.

«Цього року конкурс проходив в особливих умовах. Захист наукових робіт було заплановано на кінець лютого 2022 року. Військова агресія російської федерації на території України стала на перешкоді, але не завадила нашим учням досягти високих результатів. Учасники конкурсу, які знаходяться далеко від дому у різних куточках України, віднайшли можливості та захистили свої проєкти. Безмежно вдячні батькам учнів та науковим керівникам за підтримку дітей у такий нелегкий для нас усіх час. Всього на ІІ етап було подано п’ять наукових проєктів, з яких чотири отримали дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів», – йдеться в повідомленні.

Перші місця посіли учениця Ірпінського ліцею інноваційних технологій Валерія Іванова (секція англійської мови, керівник Марія Гостін) та учениця школи №12 Юлія Стефаник (секція української літератури, керівник Тетяна Павліченко). Друге і третє місця здобули учні Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Владислава Свистак (секція археології, керівник Наталія Копил) та Ілля Трохимчук (секція педагогіки, керівник Наталія Шмарко).

«Пишаємося нашими учнями. Бажаємо переможцям успішно захистити проєкти на всеукраїнському рівні», – наголосили в управлінні освіти і науки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300