Реклама

Ірпінський ліцей № 3 відбудували більш як на половину (відео)

Наприкінці березня стартувало масштабне відродження найбільш пошкодженого навчального закладу Ірпінської громади – ліцею №3. Минуло лише два з половиною місяці, а роботи виконані вже більш як на 50%. Серед найголовнішого – завершують ремонт покрівлі.

Станіслав Федоров, директор Ірпінського ліцею №3:

«Це вже, в принципі, повністю придатний дах для того, щоб захищати будівлю. Залишилися такі маленькі елементи, ось як парапет, закрити. І в принципі він уже готовий».

Наближається до фінішної прямої і капітальний ремонт фасадів – роботи виконано на 70%. Майже завершено шпаклівку стін у класах, активно триває розведення тепломережі.А ще у ліцеї уже встановлюють радіатори та вентиляційні шахти, кладуть плитку у санвузлах та харчоблоці. Повністю завершили і шумоізоляцію в актовій залі та почали монтувати сцену.

Зовсім по-іншому вже виглядає класна кімната на другому поверсі, яка була найбільш пошкодженою.

Станіслав Федоров, директор Ірпінського ліцею №3:

«Було аж п’ять прильотів! Тут була у стінці діра, у стелі дві і у коридорі ще дві. Повністю було замінене перекриття.  Як бачите, стіна вже відремонтована і виконує свої функції. Тому це просто неймовірна історія, яка дасть змогу тут діткам навчатися».

Роботи в ліцеї ще чимало, але будівельники роблять усе можливе, щоб школярі якнайшвидше побачили свій навчальний заклад оновленим.Нагадаємо, фінансує реконструкцію Ірпінського ліцею №3 дитячий фонд ООН – UNICEF. Для цього виділили 4 мільйони 800 тисяч євро.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама