Реклама

Карплюк закликає ірпінців підписати петицію щодо проведення повного аудиту роботи Ірпіньводоканалу

Карплюк закликає ірпінців підписати петицію щодо проведення повного аудиту роботи Ірпіньводоканалу

Голова Інвестиційної ради Ірпеня та ексмер міста Володимир Карплюк ініціював створення петиції щодо проведення повного аудиту роботи Ірпіньводоканалу перед анонсованим підвищенням тарифів на водопостачання та водовідведення. Про це він розповів у своєму відеозверненні.

«Наша команда вимагає провести повний аудит діяльності підприємства, щоб це з’ясувати. А також – оприлюднити всі фінансові звіти, штатки та створити Наглядову раду КП «Ірпіньводоканал», яка контролюватиме використання коштів та звітуватиме перед громадою», — наголосив Карплюк.

За його словами, спочатку комунальне підприємство повинно владнати кадрові та господарські питання, а тоді лише вирішувати питання з підняттям тарифів на воду. «В першу чергу, Ірпіньводоканал має відзвітуватися за весь період, який був у повній безгосподарності, навести порядок із штатним розписом, повиключати тих людей, які є «мертвими душами», і ми знаємо, що такі люди там є, і тільки після цього можна переглядати тариф», — зазначив Карплюк.

Голова Інвестради зазначив, що при правильній оптимізації, при підписанні договорів про транзит стоків з Бучею, врегулюванні кадрового складу потреби збільшувати тариф не буде.

Якщо Ви також підтримуєте проведення аудиту КП «Ірпіньводоканал», підпишіть петицію ТУТ.

Нагадаємо, КП «Ірпіньводоканал» вийшов із підпорядкування Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Тепер комунальне підприємство може переглядати тарифи за водопостачання та водовідведення на місцевому рівні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!