Керівник ірпінської «Муніципальної варти» провів лекцію для студентів Університету ДФС

Photoeditorsdk Export 2020 01 29t122530.743

Керівник ірпінського комунального підприємтва «Муніципальна варта» провів лекцію для студентів-першокурсників факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (спеціальність «Правоохоронна діяльність») Університету Державної фіскальної служби України (Ірпінь, Київська область). Тема лекції — «Муніципальні органи правопорядку: досвід країн ЄС та правові підстави і моделі в Україні». Про це сьогодні, 29 січня, повідомив сайт підприємства.

«Микола Ковальчук розповідав про досвід створення і роботи муніципальних органів правопорядку в країнах Європейського Союзу, історію і еволюцію створення таких структур в Україні. Згодом студенти дізналися про правові підстави діяльності й завдання комунального підприємства «Муніципальна варта» Ірпінської міської ради, ознайомились з його структурою та технічним обладнанням», – зазначається в повідомленні.

Частина лекції проходила у форматі діалогу. Студенти відзначали, що створення муніципальних органів правопорядку – дуже важливий чинник підвищення рівня безпеки й дотримання правових норм, а ірпінська «Муніципальна варта» є гарним прикладом для наслідування в тих українських містах, де подібних структур поки що немає.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300