Реклама

Клініка «Столиця» — ще один соціально відповідальний бізнес в Ірпені (відео)

Соціально відповідальний бізнес — це як ніколи важливо для громад, постраждалих від російської агресії. Ірпеню з цим пощастило, у місті таких багато. До них додалася і приватна клініка «Столиця», яка днями відкрилася в Ірпені.       

Галина Бишенко, керівниця клініки «Столиця»:

«Нашим акцентом є такий соціально-волонтерський проєкт. Ми робимо тут навчальний центр, навчання фізіотерапевтів для встановлення софт-протезів. Це наші партнери з Великобританії. Військові, які втратили кисті рук, можуть отримати їх безкоштовно».

Наразі у клініці можуть встановлювати софт-протези тільки кистей рук. Далі разом зі своїми партнерами «Столиця» планує розвивати цей напрямок. Безкоштовною для військових буде й реабілітація.  

Діана Громова, спортивна лікарка-реабілітологиня:

«Реабілітація військових складається з двох частин. Нейропсихологічна реабілітація, психологічна допомога нашим військовим. Також фізична реабілітація. Це — лікувальні масажі, відновлення після травм, мінновибухових травм, після протезування, до протезування, ми підготовуємо культю до самого протезування. Тобто, займаємося всім, чим можемо допомогти».

Допомагатиме «Столиця» й маленьким ірпінцям, батьки яких загинули захищаючи Україну. Про це із міськрадою підписали відповідний меморандум.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Наші діти, у яких загинув батько на війні, зможуть отримувати тут медичну допомогу безкоштовно. Це їхня така соціальна відповідальність і ми завжди вітаємо той бізнес, який соціально активний для нашої громади. Бо ці родини – це родини героїв і це також для нас пріоритет».

Будівля, у якій відкрили клініку, належить Державному податковому університету. Раніше тут був медичний центр для курсантів податкової міліції.

Дмитро Серебрянський, в. о. ректора Державного податкового університету:

 «Враховуючи те, що податкову міліцію ліквідували, відповідно не було можливості профінансувати центр. Тому ми прийняли рішення, що такий медичний центр не має бути ліквідований. Він повинен функціонувати. І за пропозицією приватної клініки «Столиця» ми дійшли згоди, що вони будуть у нас орендувати це приміщення».

У межах такої співпраці студенти і викладачі університету отримали пільги на медичне обслуговування в цій клініці. Також пільгове обслуговування отримають і спортсмени, які прославляють Ірпінь.

Тож в Ірпеня тепер є ще один надійний партнер, який допомагатиме мешканцям міста.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама