Компанія «Домінет» сполучила зі світом усі комунальні пункти незламності Ірпеня (відео)

Світло, тепло, гарячий чай. Незмінні атрибути, якими споряджений кожен пункт незламності в Ірпені. Але, мабуть, мало знайдеться таких людей, які,  прямуючи до цих острівків тепла, у першу чергу не шукали б інтернету.

Тетяна, мешканка Ірпеня:

«У мене тут дитина здавала екзамен. Він усю ніч сидів тут з ноутбуком, готувався, а потім вранці склав екзамен».

Психолог Олеся Паюк прямо зараз допомагає знайомому підібрати в онлайн-магазині військові берці. Каже, зробити це треба якнайшвидше. І добре знає, де будь-якої миті є інтернет.

Олеся Паюк, психолог мобільної групи представництва ЮНІСЕФ:

«Працюю від організації ЮНІСЕФ і ми заїжджаємо у різні пункти незламності і що я бачила- це інтернет скрізь. Інтернет є і це дуже важливо і це дуже потрібно».

Владислав живе поруч зі сквером Мами. Каже, цей пункт Незламності виручав його вже не раз.

Владислав, мешканець Ірпеня:

«Це дуже важливий момент особисто для мене. Тому, що на щастя у квартирах не настільки холодно, щоб приходити тільки грітися і тому у першу чергу нас цікавить саме наявність інтернету».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Пункти незламності- це президентська програма і там повинен бути інтернет. Ми зверталися до усіх, хто міг нам допомогти. Єдиний, хто нам запропонував свою допомогу і відгукнулися – це компанія Домінет». І за це від усієї Ірпінської громади дякуємо»

Ось у цьому пункті Незламності, на 9-й Лінії, компанія Домінет спочатку встановила Старлінк, щоб якнайшвидше забезпечити людей зв”язком. І паралельно почали прокладати провідний інтернет. Кажуть, він стабільніший і працює якісніше.

Артем Бабенко, заступник генерального директора компанії «Домінет» :

«У нас є ще один Старлінк, який ми поставили на іншому пункті. Після того як на пункти ми проводимо провідний інтернет, ми старлінки знімаємо».

Зараз до провідного інтернету від Домінет заживлені усі вісім комунальних пунктів незламності ірпінської громади. Всюди стоять дводіапазонні роутери.  Швидкість — один гігабіт на секунду. Фахівці зазначають, це достатньо висока швидкість для якісної послуги. На забезпечення пунктів незламності інтернетом міськрада Ірпеня не витратила з бюджету  жодної копійки.

Артем Бабенко, заступник генерального директора компанії «Домінет» :

 «Ні люди, ні місто на пунктах незламності за наш інтернет не платять. Все це безкоштовно. Фінансується виключно компанією «Домінет».

Пункти незламності — не перші об,єкти, з яких розпочалася допомога місту від  компанії Домінет. Міський голова Олександр Маркушин каже, одразу після закінчення бойових дій потрібно було негайно відновити інтернет на підприємствах критичної інфраструктури громади.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Звичайно, ми звернулися до Домінету і попросили першочергово зробити відновлення саме на цих обєктах. Дякуємо. Вони відгукнулися і одразу почали робити і за декілька тижнів було повністю все відновлено».

Артем Бабенко, заступник генерального директора компанії «Домінет» :

«Це були станції підйому води водоканалу, офіс водоканалу, ЖЕК, лікарні, амбулаторії та виконком».

А ще завдяки безперебійному  інтернету від провайдера Домінет в Ірпені, в міській бібліотеці  працює безкоштовний коворкінг. Тут у періоди тривалого відключення світла  збиралися повні зали людей, щоб підключитися до Wi-Fi.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Подякувати хочемо і за коворкінг, який був відкритий у бібліотеці, так само вони це зробили. За інтернет з громади вони не беруть кошти! Хочу подякувати і співробітникам Домінету, усім тим хлопцям, які день і ніч відновлювали мережі. Друзі, дуже дякуємо!».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300