Міжнародний Комітет Червоного Хреста виділив кошти Ірпіньводоканалу на ремонт каналізаційної мережі (відео)

Міжнародний Комітет Червоного Хреста продовжує допомагати Ірпінській громаді. Цього разу організація уклала меморандум із міською радою та Ірпіньводоканалом про виділення коштів на ремонт пошкодженої каналізаційної мережі.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Це 45 мільйонів 320 тисяч гривень – величезна сума. Для Ірпеня це надійні партнери і більше того – просто друзі, бо на сьогоднішній день серед міжнародних організацій найбільшу допомогу нам надав Міжнародний Червоний Хрест».

За виділені кошти Ірпіньводоканал зможе відремонтувати аварійний колектор, який обслуговує частину Ірпеня та Гостомеля. Його планували робити самотужки, але власних грошей не вистачало.

Артур Загодіренко, директор КП «Ірпіньводоканал»:
«Ми планували проведення ремонтних робіт у цьому році й у наступному, тому що сума дуже велика, і в один етап це було дуже важко зробити. Але завдяки допомозі Міжнародного Комітету Червоного Хреста всі ці роботи будуть проведені до Нового року в повному обсязі».

Нагадаємо, що саме Міжнародний Червоний Хрест допоміг весною прокласти водогін із Києва в Ірпінь, передав для водоканалу великогабаритну техніку, придбав для «Теплоенергопостачу» кілька робочих автомобілів і зараз допомагає ремонтувати покрівлі в пошкоджених будинках громади.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300