У Києві нагородили членів національної збірної, яка перемогла на Чемпіонаті світу з ММА серед дітей, юнаків та юніорів (фото)

Photoeditorsdk Export 2021 08 11t102256.531

У Києві в екстрим-парку «X-Park» відбулася офіційна церемонія урочистого відзначення і нагородження членів національної збірної України зі змішаних єдиноборств ММА, яка посіла перше командне місце на Чемпіонаті світу серед дітей, юнаків та юніорів.

«Українська команда з 68 спортсменів стала безумовним лідером Чемпіонату світу, обійшовши збірні Російської Федерації та Сполучених Штатів Америки. Вона привезла  додому 17 золотих, 18 срібних і 17 бронзових нагород, встановивши власний рекорд молодіжного чемпіонату світу IMMAF, який проходив з 30 липня по 1 серпня в Софії (Болгарія)», – зазначається в пресрелізі організатора урочистостей Національної федерації змішаних єдиноборств ММА України.

Привітати спортсменів прийшли керівники, члени президії та очільники відокремлених обласних підрозділів Федерації, представники Міністерства молоді та спорту України, профільного комітету парламенту, обласних держадміністрацій, Спортивного комітету України, Всеукраїнської профспілки спортсменів України, народні депутати, тренери, спонсори та меценати.

Після церемонії нагородження була проведена пресконференція керівництва Федерації, головного тренера збірної, чемпіонів та призерів Чемпіонату світу.

Нагадаємо, представники Київської області, які виступали в складі збірної України, завоювали на цьому Чемпіонаті 9 медалей: 2 золоті, 3 срібні й 4 бронзові. Також чемпіоном світу серед юніорів став 17-річний коцюбинчанин Іван Ющенко, який представляв столичний клуб.

Фото Олега Гриба


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300