Реклама

На Київщині розпочато реєстрацію на вивчення української мови проєкту «Теревені»

Img 4918

У всіх громадах Київської області будуть створені хаби з вивчення української мови для внутрішньо переміщених осіб, клуби відкриті для школярів, студентів, пенсіонерів тощо. Про це повідомив ініціатор проєкту, депутат Київської обласної ради Георгій Цагареішвілі.

«У день народження Олени Пчілки – матері Лесі Українки, маю чудову новину – ми продовжуємо нашу роботу з популяризації української мови. Пілотний проєкт клубу рідної мови «Теревені» розпочнемо з Ірпінської громади перш за все для внутрішньо переміщених осіб, але надалі плануємо розширити мережу таких хабів на всі громади Київщини. У мовних хабах проходитимуть активні дискусії, кіноперегляди, літературні вечори та майстер-класи з народних ремесел», – зазначив ініціатор проєкту «Теревені».

Img 4917

«Якщо маєте бажання долучитись, просто заповніть анкету. Це допоможе нам сформувати групи відповідно до ваших потреб та вподобань, а також скласти зручний розклад занять саме у вашій громаді. Навчання безкоштовне для всіх зареєстрованих учасників», – додав Георгій Цагареішвілі.

Заявку на навчання можна подати до 1 серпня 2024 року за посиланням:
http://surl.li/epimin

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама