Реклама

На «Освітньому Олімпі» Ірпеня урочисто відзначили кращих освітян громади (відео)

На завершення навчального року освітяни Ірпінської громади зібралися в Парку письменників на урочисту церемонію нагородження вчителів  та керівників закладів освіти і позашкілля за успіхи у роботі з дітьми. «Освітній Олімп Ірпеня» започаткували минулого року. Відтоді стало доброю традицією у такий спосіб відзначати здобутки кожного навчального закладу.

 Юлія Устич, заступниця Ірпінського міського голови: 

«Метою даного заходу було показати нашим вчителям, що вони важливі. Я захоплююся не лише вчителями і дітьми, але й їхніми батьками. Адже усім відомо, що освіта будується на трьох китах. Саме коли є співпраця «учитель учень і батьки», тоді ми маємо класні результати».

Освіта в Ірені є однією з найкращих на Київщині. Про це зазначила ректорка Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів Віра Рогова.

Віра Рогова, ректорка Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів:

«Ірпінські діти мають найбільше перемог — 44 перемоги на рівні області і перші, другі, треті місця і з них п’ятеро дітей, які були на Україні. Я сьогодні бажаю усім успіхів, творчої наснаги. Тому що мати таких дітей — це велика винагорода і велике щастя».

Відомо, що вчительська праця непроста. І в громаді  кожна школа, кожен вчительський колектив заслуговує на подяки і відзнаки. Сьогодні ж відзначають кращих із кращих.

Ірина Бєлова, директорка Ірпінського ліцею №2:

«Те, що відзначають кожного вчителя і учня за його досягнення,- це має велике значення. Вчителі починають посміхатися. Кожен з цих, хто сьогодні буде підніматися на сцену, — це люди, які вклали більше, ніж інші. І тому це свято, яке потрібно кожному вчителю».

Дружніми оплесками вітали освітяни «вчителя року» Ірпінської громади. Ним став вчитель географії Ірпінського ліцею №2 Володимир Костюк. Він увійшов до п’ятірки кращих педагогів України.

Володимир Костюк, вчитель року 2024 (ліцей №2):

«Ще зі шкільних років мріяв, що буду вчителем. Я любив з ранніх років географію. І основна частина мого успіху полягає в тому, що це підтримка сім’ї — дружини і сина, ну і, звісно, керівництва нашого навчального закладу».

На «Освітньому Олімпі Ірпеня» назвали й кращого учня громади. Це десятикласник ліцею «Лінгвіст», переможець та призер численних конкурсів та олімпіад Богдан-Любомир Притула.

Богдан-Любомир Притула, учень року, вихованець ліцею «Лінгвіст»:

«Я дуже вдячний своїм вчителям, які мене мотивують, які мені допомагають в цьому. Так – це важко, але це і цікаво дуже».

Ліцей, у якому навчається  «Учень року», один із тринадцяти на Київщині, отримав «Золоту медаль» за запровадження інформаційно-комунікаційних технологій. А ще – це єдиний заклад в області, де вивчають аж 13 іноземних мов. Щороку ліцей «Лінгвіст» здобуває найбільше учнівських перемог на всеукраїнських рівнях.

Тетяна Янковська, підготувала чотирьох переможців олімпіад з географії та економіки:

«Мені це вдалося тільки через те, що діти цього хочуть. Я їм тільки допомагала».

Олександра Шевчук, переможниця обласної олімпіади з економіки (ліцей «Лінгвіст»):

«Вчителька просто прекрасна людина, яка знає, що треба робити з нами, щоб ми досягли таких успіхів, як є зараз».

Дарина Йосипенко, призерка олімпіад з історії, правознавства та української мови і літератури (ліцей «Лінгвіст»):

«Зараз я стою поруч із своєю вчителькою з історії. Вона передала мені надзвичайний досвід і дуже багато знань. Я надзвичайно вдячна усім своїм вчителям і, зокрема, Ірині Іванівні».

За результатами творчих і наукових змагань грошовими сертифікатами були нагороджені десятки вчителів і їхні зіркові вихованці.

Серед лідерів учнівсько-вчительських досягнень — Ірпінський ліцей інноваційних технологій «ІЛІТ». Протягом року тут здобули 46 перемог різного рівня конкурсів і олімпіад.

Кіра Коцько, призерка обласного етапу олімпіади з математики (ІЛІТ):

«Я взагалі не знала, що за олімпіаду дають гроші. Це перший мій приз грошовий. І мені дуже приємно, що це саме математика стала цим предметом. І я дуже собою пишаюся і пишаюся вчителями свого ліцею. Вони супер«.

Наталія Дмитренко, підготувала одного переможця та двох призерів всеукраїнської олімпіади з фізики (ІЛІТ):

«Я не ставлю мету заробити на олімпіадах. Я просто намагаюся дітям пояснювати і захопити своїм предметом. А це просто приємний бонус для мене і все».

Більше сотні міжнародних нагород здобули цього року вчителі та їхні вихованці Ірпінської школи мистецтв імені Михайла Вериківського. Серед них і Василь Сєдов. Його чаруючий голос не раз звучав і на міських заходах.

Василь Сєдов, вихованець Ірпінської школи мистецтв імені Михайла Вериківського:

«Йде українське військо… як поборем воріженьків не буде в нас лиха. Я щасливий. Я так трудився. Дякую».

Євгенія Антонюк керівниця відділу культури, національностей та релігій ІМР:

«Школа мистецтв надає дійсно дуже важливу мистецьку освіту з якою потім Україна прославляється на усіх музичних олімпах. Тому, ці діти однозначно цього заслужили і це буде стимулом для наших майбутніх випускників і переможців. Тому я щиро вдячна, що є можливість відзначити сьогодні кращих».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама