На трасі СТК «Сона» в Приірпінні відбудеться етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів

Photoeditorsdk Export 2021 11 29t134358.570

На мототрасі Спортивно-технічного клубу «Сона» в Бучі буде проведений четвертий етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів 2022 року. Про це повідомив організатор змагань, член правління Федерації мотоциклетного спорту України, депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський.

«FIM – Federation Internationale de Motocyclisme та офіційний промоутер змагань FIM Sidecar Motocross World Championship опублікували календар на 2022 рік. Україна приймає четвертий етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів, що відбудеться 26 червня на мототрасі Спортивно-технічного клубу «Сона» в місті Буча», – зазначається на сторінці Пащинського у фейсбуці.

«Це вже вдруге подія світового масштабу відбудеться на нашій мототрасі. Вперше такий грандіозний захід ми провели у 2019 році та стали кращою локацією в сезоні», – підкреслив депутат.

Він відзначив, що команда клубу «вже починає підготовку, щоб провести змагання на високому рівні та достойно представити Україну у світі».

Нагадаємо, в жовтні на трасі СТК «Сона» відбувся фінал особисто-командного Кубка України з мотокросу 2021 року. У перегонах узяли участь близько 200 спортсменів із різних регіонів країни.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300