Реклама

У Приірпінні горіли два будинки, загинула людина

У Приірпінні горіли два будинки, загинула людина

На вихідних сталися пожежі в приватних житлових будинках у Ворзелі та Ірпені. Про це інформує Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

7 грудня о 05.35 до оперативно-диспетчерської служби Ірпінського регіону надійшло повідомлення про пожежу по вул. Кленовій у селищі Ворзель. Горів приватний житловий будинок на чотирьох власників площею 350 кв. м.

На місце події виїхали 17 рятувальників із 52-го Державного пожежно-рятувального посту (Ворзель), 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини (Ірпінь), 35-ї ДПРЧ (Буча) та 53-го ДПРП (Гостомель). Під час гасіння полум’я в помешканні виявили тіло жінки 1935 року народження без ознак життя.

Пожежу було локалізовано о 07.34 та повністю ліквідовано о 08.55.

Повідомлення про загорання в приватному житловому будинку на вул. Тургенєвській в Ірпені надзвичайники отримали вчора о 23.48. Гасити вогонь виїхати чергові караули 36-ї та 35-ї ДПРЧ. Усього було задіяно 11 рятувальників і три одиниці техніки.

Полум’я охопило перекриття будинку, була загроза його поширення на житлові приміщення, розташовані нижче. Гасіння ускладнювалося роботою на висоті. Вогнеборцям вдалося врятувати будинок та гараж, який стоїть поруч. Загиблих не виявили. Пожежу локалізували в 00.15, а за пів години остаточно ліквідували. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!