Реклама

Nemiroff випустили особливу лінійку у вцілілих пляшках із гостомельського склозаводу

Nemiroff випустили особливу лінійку у вцілілих пляшках із гостомельського склозаводу

Компанія Nemiroff запустила в продаж особливу лімітовану серію горілки «Одна з [22 000]». Це 22 тисячі вцілілих пляшок, виготовлених для Nemiroff на склозаводі партнера компанії Vetropack у Гостомелі, який зазнав руйнувань на початку повномасштабного вторгнення.

З продажів лімітованої лінійки Nemiroff перерахує один мільйон гривень на відновлення житла та реабілітацію поранених працівників Vetropack. Фонд «Vetropack Гостомель» додасть ще один мільйон гривень, щоби підтримати постраждалих під час бойових дій у Гостомелі. 

«Під час окупації Гостомеля приміщення заводу Vetropack стали укриттям для тих, хто шукав порятунку. Заводські підвали й бункери, що мали вентиляцію та надійний захист, прихистили понад сотню жінок, дітей і людей старшого віку. Завдяки сміливості та рішучості працівників заводу ці люди змогли пережити окупацію, а згодом їх евакуювали в безпечніші місця», — розповідають у виданні The Village.

Запеклі бої за місто призвели до втрати значної частини продукції Vetropack. З двох мільйонів пляшок для Nemiroff, що перебували на складі до початку війни, уціліли лише 22 тисячі – 1% від усіх запасів. 

Попри значні втрати, Vetropack вдалося відновити виробництво на одній із трьох печей, і компанія продовжує працювати над відбудовою заводу. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!