«Нові обличчя» привітали Ірпінь із Днем Незалежності та представили свою оновлену команду (відео)

Photoeditorsdk Export (66)

Партія «Нові обличчя» привітала ірпінську громаду з Днем Незалежності України. Відеопривітання, зняте перед пам’ятником Тарасу Шевченку на центральній площі Ірпеня, було опубліковане сьогодні зранку в соцмережах.

«Україна — в кожному з нас, у наших діях, у наших вчинках. Ірпінська громада за період Незалежності продемонструвала неймовірний розвиток, і це ще раз говорить про те, що ми — місто справжніх патріотів», — сказав лідер «Нових облич» Володимир Карплюк.

«У цей знаковий для кожного з нас день ми хочемо представити команду людей, яка на чолі з Олександром Маркушиним буде працювати на розвиток Ірпеня найближчих п’ять років», — зазначив він та назвав учасників цієї команди. Це Олександр Пащинський, Андрій Андрейко, Євгенія Антонюк, Дмитро Бірюк, Антон Довгопол, Діана Бондар, Олександр Бурчак, Антоніна Довганич, Антон Головенко, Валентина Кравченко, Петро Зброжек, Андрій Левківський, Петро Король, Оксана Залужняк, Андрій Літвинов, Микола Куровський, Дмитро Негреша, Ігор Куценко, Євгенія Мельник, Сергій Скрипник, Оксана Нечитайло, Максим Плешко, Ванда Писанка, Микола Ковальчук, Андрій Помазан, Наталія Степушенко, Дмитро Чава.   

«Незалежність для нас — це щоденна робота для добробуту міста та громади. Наша команда не зупиняється! Ми продовжуємо розвивати Ірпінь. Пишаюся, що поруч зі мною сильні, надійні, цілеспрямовані люди! З Днем Незалежності України!» — написав поруч із відео на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

https://www.facebook.com/markushinoleksa/videos/622197195101738/


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300