Олександр Маркушин – про розподіл бюджету розвитку Ірпінської ОТГ на 2021 рік (відео)

Сьогодні, 22 грудня, виконавчий комітет міської ради погодив проєкт бюджету Ірпінської територіальної громади (Київщина) на 2021 рік.

Під час засідання міський голова Олександр Маркушин розповів, на які найбільші проєкти, заплановані на наступний рік, передбачені кошти в бюджеті розвитку громади:

«Ми будемо виділяти 15 млн грн на продовження будівництва нашого медичного центру. Виділятимемо кошти на закінчення робіт у школі №1 – ремонти в спортзалі, на 3-му й цокольному поверхах (новозбудованого корпусу – ред.). На цокольному поверсі буде велике позашкілля з окремим входом – ми переведемо туди Центр позашкільної освіти з приміщення біля виконкому. Профінансуємо завершення будівництва станції очищення і знезалізнення питної води на вул. Чехова, яка забезпечуватиме 75% нашого міста – буде в нас вода високої якості. Закладаємо кошти на проєктування дороги між Козинцями та Михайлівкою-Рубежівкою. Це наша громада, і ми повинні мати нормальне сполучення, бо їздити через Немішаєве – це неправильно, а зараз є тільки польова дорога. Закладаємо кошти на проєктування дитсадка на перехресті вулиць Київської й Університетської, на проєктування корпусу початкової школи в ліцеї №3 на вул. Северинівській. Будемо закладати 20% фінансування садочка, який добудовується в Михайлівці-Рубежівці. 70% фінансує область, 10% – сільська рада і 20% повинен був профінансувати район. Але райони змінилися, в Бучанському районі фінансування – нуль, тому 20% лягає на наш бюджет. Іншого варіанту немає, і ми повинні цей садочок наступного року відкрити. Ще в нас буде проєктування добудови корпусу школи в Козинцях зі спортивним залом».

За словами мера, частково розподіл коштів бюджету розвитку буде затверджено на сесії міськради 24 грудня, решту будуть розподіляти і затверджувати вже в лютому 2021 року.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300