Після нічного обстрілу на Київщині не зафіксували влучань

Ce4fa2c05e75958a5c0efad04d327e1fd2c0ffba

У ніч з 31 травня на 1 червня повітряна тривога на Київщині тривала понад годину. Ворог обстрілював область і столицю України крилатими та балістичними ракетами. У регіоні не зафіксували жодного влучання, всі цілі були знищені українським ППО. Про це повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

В одній з громад через падіння уламків загорілася трава, але пожежу було швидко ліквідовано. Оперативні групи продовжують шукати наслідки ракетного обстрілу на Київщині.

«Ворог підступний! Але ми сильні! Вдячні нашим силам ППО за цілодобовий захист! Вкотре закликаю мешканців Київщини не нехтувати сигналом «повітряна тривога». Бережіть своє життя та життя близьких!», — наголосив Руслан Кравченко.

За даними Командування Повітряних Сил ЗСУ, росія запустила по Києву і області 7 балістичних ракет «Іскандер-М» та 3 крилаті «Іскандер-К». Усі вони були знищені.

У Києві внаслідок падіння уламків в Деснянському, Дарницькому й Дніпровському районах загинуло троє людей, серед яких одна дитина. Чотирнадцять осіб отримали поранення.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300